Stresscoaching af medarbejdere og private

Påvirker dit arbejde din nattesøvn?

Føler du ikke, du slår til på arbejde eller privat?

Så er det nu, du skal lave en aftale om nogle coachingsamtaler med mig.

Hvis du kommer i tide – inden du knækker – er det normalt nok med 3 sessioner!

Et eksempel: En mellemleder i et byggefirma kommer til samtale, fordi han er så presset, at han kun er halv arbejdsdygtig. Det er der forståelse for hos lederen, som sender ham til mig. Efter 3 samtaler inden for en måned melder personen tilbage, at han behøver ikke flere samtaler, da han er fuld arbejdsdygtig igen!

Det vil sige, at virksomheden fik en medarbejder fra halv tid til fuld tid – uden ekstra lønomkostninger. – En god forretning! – Og et smukt menneskeligt hensyn fra lederen!

Kontakt mig på 2165 7741 eller på finn@finntarpgaard.dk

 

 

Undgå at du kollapser

Kom før du kollapser, for vælter du, så tager det ofte 1-2 år at komme på højkant igen.

Er du leder, kan jeg som professionel coach hjælpe dig til at være opmærksom på de faktorer, man som leder kan påvirke, for at opnå mere trivsel og færre stressramte hos sine medarbejdere.

 

Brug en professionel uddannet stresscoach

Som professionel uddannet gambler jeg ikke med din personlighed. I samtalen finder vi de veje, du kan gå for at få arbejdsglæden igen.

Alle mennesker er ikke ens. Vi har alle brug for at få den hjælp, der passer til vores personlighed og vores personlige værdier.

 

Tærer på arbejdsglæden

Stress tærer på mange mennesker i den moderne verden. Mange oplever hverdagen så presset, at hverken livsglæde eller arbejdsevne er optimal.

Det er sjældent let at lave omgivelserne om, men vi kan handle mere eller mindre optimalt på det vi møder – af uretfærdighed, manglende anerkendelse, konflikter eller stort arbejdspres.

 

Hvad får  jeg hos en professionel stresscoach?

Årsager til stress er vidt forskelligt fra menneske til menneske. Det kan være stressende omgivelser, frustrerende familieforhold, frustrationer på arbejde, usikkerhed i livet, stressende leder, konflikter med kollegaer eller meget andet.

Jeg lytter til dig og sammen finder vi veje, du kan vælge at gå, tanker du kan vælge at tænke eller følelser, du kan forholde dig til på en anden måde. Vi finder sammen mulighederne – men valget er dit!

 

Kontakt mig på 2165 7741 eller finn@finntarpgaard.dk